Adam Vasičkanin

Náš synček Adamko Vasičkanin sa narodil 22.2.2014 predčasne v 33. týždni tehotenstva ako prvý z dvojčiat. Jeho braček Tomáško je zdravý, no Adamko to šťastie nemal. Diagnostikovali mu DMO hypertonickú formu. Tá ho nanešťastie obmedzuje v pohybe a v reči. Má už 3 rôčky a stále nechodí, nevie sa sám najesť a veľmi málo rozpráva. Ručičky a nožičky ho nepočúvajú. Jeho vôľa napredovať je však veľmi silná, motiváciu vidí vo svojom zdravom bračekovi.

Keďže má centrálnu koordináciu pohybu v ťažkej forme, nevyhnutne potrebuje intenzívnu rehabilitačnú liečbu. Preňho je veľmi dôležité, aby absolvoval niekoľko rehabilitačných pobytov v ADELI Medical Centre v Piešťanoch.

Adamko má štyroch súrodencov, preto je pre nás pobyt v ADELI dosť finančne náročný. Prosíme Vás preto o pomoc, pre neho, aby sa mohol postaviť na nôžky, behať a hrať sa so svojím bračekom. Veríme, že nám finančne pomôžete a spolu to zvládneme.

Ďakujeme všetkým za podporu mamka Mária

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!