Andrej Labanc

Andrejko oslávil svoje 13. narodeniny a s vďakou myslíme na všetkých, ktorí nám aj malinkou čiastkou pomáhajú absolvovať ADELI terapie, ktoré ho posúvajú vpred. Andrejkove diagnózy sú ťažké a kombinované, ale vďaka cvičeniu a všetkej starostlivosti sa tešíme z pokrokov po telesnej aj mentálnej stránke. Našou túžbou je vrátiť sa do ADELI aspoň 2 krát ročne,  no bez pomoci nemáme šancu to zvládnuť. Preto aj naďalej prosíme o akúkoľvek pomoc pre naše slniečko Andrejka.

Vopred zo srdiečka ďakujeme.

Rodina Labancová

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!