Ármin Bölcs

Volám sa Ármin, mám 24 rokov a po narodení mi diagnostikovali detskú mozgovú obrnu – kvadruspastickú formu spojenú aj s poruchou zraku a reči. Od malička cvičím, absolvoval som viaceré operácie a rehabilitačné pobyty, po ktorých sa mi zdravotný stav vždy trošku zlepšil. Napriek  veľkej snahe sa mi nepodarilo postaviť sa na nohy. Som na invalidnom vozíku. Nakoľko nie som sebestačný, tak ku všetkým každodenným činnostiam potrebujem pomoc rodičov, ktorí nielenže mi veľmi pomáhajú, ale stále hľadajú nové možnosti na zlepšenie môjho zdravotného stavu.

Našli  mi aj  jedno z najmodernejších centier neurológie ADELI Medical Center v Piešťanoch, ktoré ponúka vysoko intenzívnu, individuálnu a komplexnú rehabilitáciu. Dvakrát som tam už absolvoval rehabilitačný pobyt a zdravotný stav sa mi výrazne zlepšil, preto by som sa tam rád znova vrátil. Jediným problémom je, že na finančne náročný pobyt zdravotná poisťovňa neprispieva. Moja  finančná situácia mi nedovoľuje rehabilitačný pobyt uhradiť, preto prosím všetkých  dobrosrdečných ľudí, aby mi podľa svojich možností pomohli dofinancovať pobyt a tým zlepšiť  kvalitu môjho života.

Úprimne ďakujem Ármin

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!