Beáta Galisová

Volám sa Beáta, mám 43 rokov. Som matka dvoch detí, chlapcov vo veku 17 a 22 rokov.

Bola som zdravá pracujúca žena, ktorá sa tešila zo života, plná elánu a optimizmu až do večera 7.júla 2016. Nečakane a akútne ma  rozbolela hlava a hneď ma hospitalizovali do nemocnice. Zistili mi aneuryzmu a krvácanie do mozgu. Na operáciu som musela čakať a počas tohto obdobia som dostala ťažký zápal pľúc. Veľmi ťažko som ho prekonala, čím sa celá situácia a môj stav ešte zhoršil a skomplikoval. Po dlhom čakaní a absolvovaní operácie , došlo k nedokrveniu ciev, čo znamenalo mozgový infarkt. No a aby toho ešte nebolo málo vznikol ďalší problém so srdcovou chlopňou- endokarditída z čoho som sa liečila 4 týždne antibiotikami.

V nemocnici som strávila dlhé tri mesiace, po ktorých som konečne mohla ísť domov k svojej rodine.

Po infarkte mám problém s rečou a pravou polovicou tela. Absolvovala som už liečenie v Kováčovej , kde mi pomohli rozcvičiť nohu. Žiaľ s rečou a s rukou mám stále veľké problémy. Kvôli synom sa nevzdávam a bojujem ďalej. Pravidelne navštevujem logopedičku, kde sa opakovane učím rozprávať, ale ide to veľmi, veľmi pomaly. Preto by som chcela absolvovať liečbu v ADELI Medical centre, o ktorom som počula, že dosahujú výborné výsledky. Momentálne je to pre mňa a moju rodinu finančne veľmi náročné. Som mladá žena a rada by som sa uzdravila, aby som aj ja mohla ešte niekomu pomôcť, tak ako teraz prosím o pomoc a zároveň ďakujem Vám ďakujem za Vašu podporu

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!