Beáta Galisová

Volám sa Beáta, mám 43 rokov. Som matka dvoch synov vo veku 17 a 22 rokov.

Bola som zdravá pracujúca žena, ktorá sa tešila zo života, plná elánu a optimizmu až do večera 7. júla 2016. Nečakane a akútne ma rozbolela hlava a hneď ma hospitalizovali. Zistili mi aneuryzmu a krvácanie do mozgu. Na operáciu som musela čakať a počas tohto obdobia som dostala ťažký zápal pľúc. Veľmi ťažko som ho prekonala, čím sa celá situácia a môj stav ešte zhoršil a skomplikoval. Po dlhom čakaní a absolvovaní operácie došlo k nedokrveniu ciev, čo znamenalo mozgový infarkt. No aby toho ešte nebolo málo, vznikol ďalší problém so srdcovou chlopňou – endokarditída, z čoho som sa liečila 4 týždne antibiotikami. V nemocnici som strávila dlhé 3 mesiace, po ktorých som konečne mohla ísť domov k svojej rodine.

Po infarkte mám problém s rečou a pravou polovicou tela. Absolvovala som už liečenie, kde mi pomohli rozcvičiť nohu. Žiaľ, s rečou a s rukou mám stále veľké problémy. Kvôli synom sa nevzdávam a bojujem ďalej. Pravidelne navštevujem logopedičku, kde sa opakovane učím rozprávať, ale ide to veľmi, veľmi pomaly. Preto by som chcela absolvovať liečbu v ADELI. Počula som, že tam dosahujú výborné výsledky. Momentálne je to pre mňa a moju rodinu finančne náročné.

Som mladá žena a rada by som sa uzdravila, aby som aj ja mohla ešte niekomu pomôcť.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!