Ester Handzoková - Nadácia ADELI

Ester Handzoková

Volám sa Martin, mám 39 rokov, moja manželka Zuzana má 37 rokov. Máme dve deti, prvá je Danielka,  má 10 rokov, je zdravá. Druhá dcéra je Estera, má 6 rokov. Narodila sa nám  s rôznymi diagnózami, ako rázštep chrbtice, hydrocefalus, má len jednu obličku, má často zápaly močových ciest, je často v nemocnici. Už od narodenia ju lekári odpisovali, že nevyrastie, bude mentálne zaostalá a rôzne negatívne prognózy. VĎAKA BOHU sa prognózy nenaplnili, Estera je veľmi živá, čulá, rozumovo vyspelá, len zatiaľ nechodí. Na zemi sa plazí, robí nám veľkú radosť. Chodíme pravidelne na rehabilitácie a veríme, že sa jedného dňa postaví na nohy. Manželka poberá opatrovateľský príspevok vo výške 280 eur, manžel je momentálne nezamestnaný tri mesiace poberá 300 eur dávku v nezamestnanosti, bývame v nájomnom byte platíme 330eur za nájomné sme vo finančnej núdzi. Platíme za lieky, stravu, nemocnicu. Naším cieľom je, aby Estera mohla ísť na liečenie do ADELI centra alebo do Kováčovej, nemôžeme si to však finančne dovoliť. Ďakujeme za každý finančný príspevok. Nech Vás Boh požehná! Ostávame s pozdravom, rodina Handzoková.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!