Jozef Mičúch

Jožko a jeho sen

Chcem Vás týmto poprosiť o pomoc k splneniu toho najkrajšieho sna. Jožko má 3 rôčky. Trpí epilepsiou, detskou mozgovou obrnou, má léziou poškodený mozog a vinou psychomotorickej retardácie je iba ležiaci. S tým sa žije veľmi ťažko. Na rozdiel od svojich malých kamarátov, ešte ani len nesedí, nechodí a nerozpráva. Najhorší pocit je, keď človek vidí ako sa malý človiečik trápi a nedokážeme mu pomôcť.

Náš veľký sen je navštíviť ADELI Medical Center v Piešťanoch. Veríme, že v ADELI by Jožkovi veľmi pomohli. Jožko sa snaží a bojuje zo všetkých síl. Dúfam, že raz príde ten moment a postaví sa na nožičky. My stále veríme, že aj s Vašou pomocou to dokážeme.

Ďakujeme!

Mama Zuzana a syn Jožko

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!