Kristína Kančiová - Nadácia ADELI

Kristína Kančiová

Volám sa Kristínka Kančiová, narodila som sa s diagnózou detská mozgová obrna, dlho som chodila iba po štyroch a roky ma trápili epileptické záchvaty. Po operácii ľavej nohy som sa chcela postaviť na nohy, ale stále ešte strácam rovnováhu a často padám na zem, ťahá ma na pravú stranu. Odporučili mi absolvovať liečenie v ADELI Medical Center v Piešťanoch, moja rodina mi však nemôže zabezpečiť uhradenie nákladov za pobyt, preto hľadám dobrých ľudí, ktorí by mi mohli pomôcť, aby som mohla vykročiť do svojho nového života. Budem vďačná za akúkoľvek podporu. ĎAKUJEM!

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!