Lukáš Zekan

Lukáško sa narodil v roku 1993 ako tretie dieťa svojim rodičom. Od druhého mesiaca sa u Lukáška začali objavovať  epileptické záchvaty charakteru bleskových kŕčov. Záchvaty sa menili, boli dni keď ich prekonal i päťdesiat, strašne trpel a my s ním.  Neustále hospitalizácie, skúšania liekov, doteraz sa lekárom nepodarilo nájsť vhodné lieky, ktoré by dostatočne pomohli. Okrem epileptických záchvatov, ktoré bývajú úľakového charakteru, provokované zvukmi s náhlym pádom, má  mentálnu retardáciu s autistickými rysmi  a poruchami správania.  Lukáško je na vozíku a moc by mu pomohli rehabilizácie a pobyt v ADELI. Pevne v to veríme a máme nádej, že sa jeho stav po liečbe v centre zlepší a umožní mu sa  zdokonalovať v cvičení, či prípadne postavení z vozíka. Naša finančná situácia nám neumožní Lukáškovi zaplatiť tieto procedúry, nakoľko  jeden z nás je pri ňom doma, teda iba druhý je zamestnaný. Preto Vás veľmi prosíme  v mene Lukáška, ktorý to potrebuje a ďakujeme Vám  za Vašu prípadnú finančnú pomoc.

Mama Danka a otec Jožko.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!