Michaela Pfeifferová

Volám sa Michaela Pfeifferová, mám 17 rokov a pochádzam z Michaloviec. Môj príbeh sa začal takto: mám dvojičku Dominiku, sme jednovaječné dvojčatá, Dominika sa narodila zdravá a ja som sa narodila s detskou mozgovou obrnou. Som na vozíku. Mám aj epilepsiu a spastickú kvadruparézu. To znamená postihnutie mi zasiahlo celú ľavú stranu. Čiže mám aj postihnutú ľavú ruku. Mojím snom je postaviť sa na vlastné nohy, pričom nato treba aj všelijaké rehabilitácie a to je pre nás veľmi finančne náročné. Mama žije s nami sama, čiže finančných prostriedkov je málo. Chcela by som ísť do ADELI Medical Centra, ale finančne si to nemôžeme dovoliť. Každá pomoc sa nám zíde. Bola som dvakrát na operácii – prvýkrát so šľachami, keď som mala 4 roky. V roku 2011 som bola na operácii s kolenami a aduktormi. Mojim najväčším snom je chodiť. Ak si môj príbeh prečítate a budete chcieť pomôcť, budem veľmi rada. Mojim snom je chodiť. Vopred ďakujem 🙂

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!