Michal Revák - Nadácia ADELI

Michal Revák

Michal Revák Nadácia ADELIVolám sa Michal a mám 3 roky. Narodil som sa predčasne v 28. týždni, vážil som iba 630 g. V inkubátore a v nemocnici som pobudol 3,5 mesiaca. Bol som na umelej pľúcnej ventilácii, dostal som infekciu, niekoľkokrát som dostal transfúziu krvi. Domov som prišiel skoro ako štvormesačný a vážil som „už“ 2 kg. Už to bol pokrok. O svoj život som bojoval od začiatku a mienim v tom pokračovať. V prvom roku života som absolvoval operáciu – obojstranná slabinová prietrž a adenotómiu, impl. stipulae. Cvičiť som žiaľ začal až v 9. mesiaci a približne keď som mal 1,5 roka diagnostikovali mi DMO – spastická kvadruparéza s dystonicko-dyskinetickými prejavmi.  Zatiaľ sa viem iba pretočiť z chrbátika na bruško a opačne, sedím iba s oporou. Absolvoval som rehabilitácie v Dunajskej Lužnej a teraz aj v ADELI Medical Centre. Všetky tieto pobyty nám pomáhajú a je nutné ich pravidelne opakovať, no sú finančne náročné a nedokážeme ich už financovať sami. Preto budeme vďační za každú Vašu pomoc a podporu. Ďakujem v mene svojej celej rodiny. Miško.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!