Ondrej Jonáš - Nadácia ADELI

Ondrej Jonáš

Ondrejko sa narodil v 34. týždni tehotenstva. V 5. mesiaci tehotenstva, keď bol ešte v brušku, mu zistili, že má gastroschízu, t.j. črievka mal vonku z bruška. O mesiac neskôr sme sa dozvedeli, že Ondrejko má podozrenie na mikrocefáliu a detskú mozgovú obrnu, čo sa, bohužiaľ, aj potvrdilo. Dnes má Ondrejko 3 roky a dokáže sa zatiaľ sám iba pretáčať. Nevie sám sedieť, štvornožkovať, nevie chodiť a nevie sa ani plaziť po zemi. Preto sme sa rozhodli pre terapie v ADELI Medical Center. Ondrejko zatiaľ absolvoval jeden rehabilitačný pobyt a z liečby v tomto centre máme veľmi dobrý pocit, na Ondrejkovi je viditeľné zlepšenie. Veľmi by sme chceli absolvovať pobyt v tomto centre aj viackrát počas roka, ale nemáme na to finančné prostriedky. Preto prosíme všetkých dobrých ľudí, aby nám finančne pomohli, hoci len malou čiastkou. Túžime po tom, aby náš syn mohol viesť plnohodnotný život ako ostatné zdravé detičky, ale bez Vašej pomoci to nepôjde. Ďakujeme.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!