Sebastián Virág

Ahojte, volám sa Sebastianko Virág a doma ma volajú Sebko. V apríli tohto roku som oslávil 10 rokov. Navštevujem 5. ročník základnej školy. Narodil som sa ako úplne zdravé dieťa. Žiaľ ako štvormesačného ma však prestali poslúchať moje svaly a postupne do roka ma pomaly opustili. Moja mamička sa tomu nechcela len prizerať a hlavne to nechcela dovoliť. Začala so mnou cvičiť a navštevovať rôzne zariadenia, aby som napredoval a bol ako zdravé detičky. Páni doktori mi prognózovali pri mojej diagnóze iba 3 roky života. Našťastie sa zmýlili a ja žijem, napredujem a bojujem so svalovou Muskulárnou Atrofiou tipu 2.

V mojom tažkom a náročnom boji mi najviac pomáha rehabilitácia v ADELI Medical Center v Piešťanoch. Táto rehabilitácia ale nie je dostatočne preplácaná slovenskými zdravotnými poisťovňami, preto som pri financovaní liečby odkázaný na pomoc dobrých ľudí. Vďaka podpore sponzorov, nadácií a ľudí, ktorým nie je ľahostajný môj osud, dávajú mi nádej, že sa raz postavím na nožičky.

Do ADELI sa vraciam pravidelne a usilujem sa cvičiť. Cvičenie v tomto zariadení je pre mňa veľmi potrebné, lebo ak prestanem cvičiť, môžem sa dostať na umelú pľúcnu ventiláciu a môj sen by sa už vôbec nesplnil.

Ďakujeme Vám aj s mojou mamičkou za pomoc.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!