Tomáš Londák

Volám sa Tomáško Londák a narodil som sa ako dosť malé bábätko. Svoje prvé týždne som prežil v inkubátore, lebo som sa narodil predčasne. Mamička mi vždy rozpráva, že v perinke bolo vidieť iba čiapočku a rukavičky. Keďže mi chutilo dobre papať a spinkať, začal som pekne rásť. Chodiť som začal neskôr, ale nevzdával som sa. Teraz už behám ostošest. Najbolestivejšie bolo to, keď moji rodičia čakali kedy poviem mama – tata a ja stále nič. Nastali rôzne vyšetrenia, pobyty v nemocnici. Tak to trvalo štyri roky. Môj rečový vývin je veľmi oneskorený a preto plienkujem. Rodičia ma dávajú na nočník a ja sa pomaly zlepšujem. Lekári mi povedali nevzdávať sa, čakať, ale ja už som veľký a chcem ísť s mojimi rovesníkmi do školy. Moje prvé slová a vety som dokázal povedať medzi štvrtým a piatym rokom, ale nie je mi ešte všetko rozumieť. Moja hrubá a jemná motorika zaostáva za mojimi rovesníkmi.

Týmto spôsobom chcem požiadať dobrých ľudí o príspevok na liečbu v ADELI MEDICAL CENTER v Piešťanoch. Toto zariadenie mi ponúka vysoko kvalitnú rehabilitáciu, ktorá mi pomôže v mojom trápení. Tento pobyt je finančne veľmi náročný a možnosti mojej rodiny sú v tomto smere obmedzené. Doma mám ešte sestričku Lilianku, ktorá je školáčka. Budem rád, ak vám jedného dňa moje ústa budú schopné povedať všetkým ĎAKUJEM!

Preto Vás touto cestou úprimne prosíme za akýkoľvek finančný príspevok, ktorý Tomáška posunie o krok vpred za zdravím.

Ďakujeme.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!