Veronika Ulická - Nadácia ADELI

Veronika Ulická

Na svet som prišla s veľkou úlohou pre mamičku, ocka, sestričku Zuzku a hlavne pre seba.

V brušku som bola zdravé a veľké bábätko, ale pri pôrode nastali komplikácie a ja som pri narodení nedýchala. Doktori a sestričky ma oživovali a po troch hodinách v Rimavsko-sobotskej pôrodnici ma previezli do Roosveltovej nemocnice v Banskej Bystrici. Dali ma do inkubátora, uviedli do umelého spánku a všetci okolo dúfali, že môj štart do života bude už iba lepší a lepší… Ale po troch týždňoch oznámili smutnú správu mojim rodičom, a to, že budeme musieť bojovať o každý krásny moment dieťatka a rodiča… Mám spastickú kvadruplegickú detskú obrnu. Maminka so mnou cvičí Vojtovku, ako to volá a chodí so mnou na liečenia do Dunajskej Lužnej. Ale mám už tri a pol rôčika a je najvyšší čas, aby som sa naučila ďalšie pohyby, ktoré iné detičky už dávno vedia. Viem sa len pomaly pretočiť a myslím, že by mi už bolo lepšie aj trošku sedieť alebo aspoň dvíhať hlávku, aby som lepšie videla svet a hlavne ocina a maminku so sestričkou Zuzkou.

Aj za malý pokrok budeme vďační. Preto všetkým, ktorí nám prispejú, veľmi, veľmi pekne ďakujeme!

S pozdravom Veronika, tatko Peter, mamina Jana a sestrička Zuzka.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!