Veronika Vašková

Volám sa Veronika Vašková a narodila som sa ako veľmi malé bábätko. Svoje prvé dva mesiace som prežila v inkubátore, lebo som sa mamičke narodila o 12 týždňov skôr. Pretože to so mnou bolo ako na hojdačke, raz hore a raz dole, tak to bolo pre mojich rodičov najťažšie obdobie v ich živote. V treťom mesiaci som začala piť mliečko z fľašky a rýchlo priberať. Nakoľko mám príliš oneskorený psychomotorický vývoj, začali sme navštevovať rôzne rehabilitačné centrá. Najbolestivejšie pre mojich rodičov je, že ešte nebehám tak ako moje kamarátky rovesníčky. Zatiaľ som nezačala loziť, nesedím a nehovorím svoje prvé slová: „mama a tata“ ako moji mladší kamaráti. Ale nevzdávam sa, bojujem a pomaličky sa každou rehabilitáciou zlepšujem.

Preto aj touto cestou chcem poprosiť ľudí s dobrým srdcom o príspevok na liečbu v ADELI  Medical Center v Piešťanoch. Toto zariadenie mi ponúka špičkovú rehabilitáciu so šikovným, vzdelaným a odborným personálom. Pobyt je pre nás finančne náročný, nakoľko mám doma ešte staršieho brata. Ja aj celá moja rodina Vám budeme veľmi vďační.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!