Viera Melišová - Nadácia ADELI

Viera Melišová

Volám sa Viera Melišová, mám 29 rokov. Narodila som sa ako zdravé dievčatko do úžasnej milujúcej rodiny. Vo veku takmer dvadsiatich rokov som mala autonehodu a v zlomku sekundy sa zmenil celý môj život. Po nehode som bojovala o prežitie. Takmer štyri roky som bola v bdelej kóme a počas nich som absolvovala rôzne rehabilitačné liečenia.

Pred krátkym časom som bola na prvom rehabilitačnom pobyte v ADELI Medical Center, kde sa môj stav výrazne zlepšil a nádej na opätovné postavenie sa na nohy vzrástla. Uvoľnilo sa mi svalstvo, stuhnuté šľachy už nedržia moje telo v kŕčovitom zovretí. Lekári mi odporúčajú operáciu nôh, po ktorej by mala nasledovať ďalšia rehabilitácia, na ktorú potrebujem peniaze.

Aj vaša finančná pomoc mi pomôže postaviť sa na nohy – a to doslovne – a zvýšite tak moju šancu na jednoduchší a plnohodnotnejší život.

Za každý druh vašej pomoci ďakujem vo svojom mene i v mene mojich drahých, ktorí mi pomáhajú a robia môj život krajším.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk. V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra Banky, kde bezpečne vyplníte vaše platobné údaje.V mene pacientov ďakujeme!