Andrej Labanc

Andrejko je 14-ročny anjelik, ktorý nám od svojho narodenia dáva more lásky, ale potrebuje oceán starostlivosti. Narodil sa predčasne a lekári nás pripravovali na život s problémovým dieťatkom. Po narodení dostal krvácanie do mozgu a v prvom roku mu bola diagnostikovaná detská mozgová obrna. Absolvovali sme desiatky liečení, kúpeľných pobytov, ale pri prvých krokoch, ktorým sme sa nesmierne tešili, nastali komplikácie s bedrovým kĺbom a nasledovali operácie. Najskôr uvoľnenie šliach a potom komplikovaná rekonštrukcia bedrového kĺbu. Žiaľ, všetky pokusy o zlepšenie zlyhali a dnes Andrej funguje s vykĺbeným bedrovým kĺbom. Je to veľmi náročné, pretože potrebuje ešte viac rehabilitovať, aby mu asymetria panvy nespôsobila ťažkú skoliózu a hrozbu ďalších operácií.

Zamerali sme sa na pobyty v ADELI Medical Center v Piešťanoch. Veľmi nám vyhovuje ich práca, prístup a skupina fyzioterapeutov, ktorá si s Andrejkom dokáže poradiť, nakoľko jeho mentálny stav je ťažký a preto aj spolupráca náročná. Túžime terapie absolvovať aspoň dvakrát ročne, no trápia nás finančné problémy a ledva zvládame fungovanie domácnosti. Okrem Andrejka máme ešte 16-ročnú dcéru Klárku, ktorá si s Andrejkom perfektne rozumie. Snažíme sa celá rodina pomáhať si navzájom a podporovať sa. Keďže ja sa celodenne starám o Andrejka, tak pracuje len manžel. Okrem ADELI chodíme s Andrejom veľa plávať a tiež doma cvičíme. Andrejko je vo veku, keď je všetko ťažšie, plus k tomu ťažká diagnóza a prejavy autizmu.

Veríme, že vzájomnou láskou a pomocou mu vytvoríme šťastný a spokojný domov. Veľmi prosíme dobrých ľudí o akúkoľvek pomoc, na pobyty v ADELI, cestovné náklady, domácnosť, lieky, hygienu a potrebné pomôcky.

Ďakujeme za každú myšlienku na nás a Andrejka.

rodina Labancová

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!