Anna Kičáková

Toto je naša mamička. Volá sa Anička Kičáková a má 40 rokov. Už viac ako tri roky je v bdelej kóme z dôvodu zástavy srdiečka a dlhej resuscitácie. Je ležiaca a sama nedokáže urobiť vôbec nič, pretože sa nedokáže hýbať. Vďaka dobrým ľuďom sme už absolvovali pár liečení v ADELI Medical Centre v Piešťanoch. Tieto pobyty našej mamičke veľmi prospeli a pomohli, no vzhľadom na jej stav potrebujeme absolvovať ďalšie. Touto cestou chcem poprosiť všetkých dobrých ľudí, pomôžte našej drahej mamičke získať financie na potrebnú liečbu.

Za každý príspevok Vám zo srdca ďakujeme.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!