Charitatívny kalendár ADELI 2020

Krása má mnoho podôb. S istotou však môžeme tvrdiť, že najviac sa jej ukrýva v našom vnútri. Zachytiť ju nie je jednoduché. Nám sa to však podarilo.

Podarilo sa nám nájsť ideu, ktorá v sebe ukrýva viac ako len dni a mesiace. Vnútro kalendára nesie so sebou jedinečný príbeh. Každého z nás mnohé príbehy pohladia na duši alebo mnohokrát chytia aj za srdce. Aj preto vzniklo dielo Charitatívny kalendár pre rok 2020 s názvom “Dotyky z ADELI”.

Tak ako každý rok, aj tentokrát vám prinášame kalendár, ktorý je naozaj vo všetkých ohľadoch výnimočný. Na tvorbe sme spolupracovali so známym fotografom Jakubom Klimom. Práve Jakubovi sa podarilo zachytiť nehu, emócie a dotyky, ktoré sprevádzajú našich pacientov počas celej ich liečby. „Pri fotení v ADELI sa emócie nemuseli hrať, boli prítomné všade a naživo,” spomína Jakub. „Som veľmi rád, že fotografie, ktoré tieto emócie zachytávajú, aj tento rok podporia dobrú vec”.

Kalendár svojimi dotykmi dotvorili naši terapeuti. Každý odovzdal svojmu pacientovi kus svojho ja otlačkom svojich rúk. Všetky pocity a emócie sú nezmazateľné a pevne vryté do papiera.

V ADELI vieme, že dotyky blízkeho človeka, rodinného príslušníka a terapeuta majú moc liečiť a uzdravovať. Sú tiež vyjadrením každého úspechu a pokroku, ktorý sa podaril našim pacientom dosiahnuť.

Stolový kalendár 2020

„Slová sú predovšetkým preto, aby označovali nejaké súbory čohokoľvek, ale „Milota“ označuje len jedno a Milota je len jedna (aspoň o žiadnej inej neviem)“, hovorí Antonín Dufek, emeritný kurátor.

Výnimočná osoba a jej výnimočné diela zachytené do výnimočnej kompozície – fotografie. Výnimočné sú aj príbehy našich pacientov, ktoré sú písané ich životmi. Výnimočnosť je niečo, čím sa jeden od druhého líšime, ale zároveň spája naše svety.

Spojením unikátnych diel Miloty Havránkovej a našej unikátnej práce v Nadácii ADELI vzniklo dielo, ktoré bude pomáhať našim pacientom.

Svoju pomocnú ruku môžete tentokrát podať aj vy. Kúpou jedného z našich výnimočných kalendárov podporíte rehabilitačnú liečbu pacientov v AMC v Piešťanoch.

• Cena nástenného kalendára je 11,99 Eur + poštovné. Výťažok venovaný pacientovi je 8 eur.
  • Cena stolového kalendára je 6,99 Eur + poštovné. Výťažok venovaný pacientovi sú 4 eurá.

Objednávkový formulár

[vfb id=’2′]

• Objednávky kalendárov uskutočňujte, prosím, cez horeuvedený objednávkový formulár.
  • Úhradu za dodanie kalendárov štandardne predpokladáme formou dobierky priamo pri ich preberaní od kuriéra. V prípade, že nie ste schopný pri objednávaní väčšieho počtu kusov kalendára zaplatiť ihneď pri preberaní zásielky, kontaktujte vopred pani Moniku Lazarčíkovú so žiadosťou o vystavenie faktúry s dohodnutou dobou splatnosti. Inak budeme predpokladať zaplatenie za dodávku kalendárov priamo pri ich preberaní od kuriéra.
  • Pokiaľ má o kúpu kalendárov záujem právnická osoba, je potrebné objednávkový formulár vyplniť s údajmi tejto spoločnosti. Dôvodom je skutočnosť, že nákup kalendárov si právnická osoba účtuje do nákladov, čo je pre ňu účtovne a daňovo výhodné.
  • Predávať kalendár môžu aj rodiny, ktoré nemajú svojho hendikepovaného príbuzného priamo v kalendári vyfoteného, avšak majú záujem pre neho získať financie na liečbu v ADELI Medical Center. V tom prípade je potrebné pri objednávke kalendára uviesť celé meno a priezvisko, kto má byť podporený. Peniaze z predaja budú uložené na účte Nadácie ADELI na meno tejto osoby.

KONTAKTNÁ OSOBA na objednávky, predaj a distribúciu kalendárov:
Monika Lazarčíková tel. +421 910 836 898 email: monika.lazarcikova@nadaciaadeli.sk

Ďakujeme za vašu podporu!

Pacientov môžete podporiť aj jednorazovým alebo pravidelným príspevkom

NADÁCIA ADELI

úzko spolupracuje s neštátnym zdravotníckym zariadením ADELI Medical Center v Piešťanoch, ktoré ako jediné na Slovensku poskytuje komplexnú unikátnu neurorehabilitáciu s 20 terapiami „pod jednou strechou“

KDE NÁS NÁJDETE?

NADÁCIA ADELI
Hlboká 45, 92101 Piešťany
Tel.:+421 33 79 159 22
Viac info tu.

© 2020 Nadácia ADELI. Všetky práva vyhradené.