Eliška Octová

Moja dcéra bude chodiť!
Reakcia na článok v časopise Slovenka vydanie č. 8/2018

Dnes ráno (dňa 28.2.2018) som si kúpila časopis Slovenka, ďakujeme za informáciu o článku.

Veľmi pekná dvojstrana a aj čítanie. Aj ten pravdivý a bojovný nadpis článku “Moja dcéra bude chodiť!“ je naozaj veľkou pravdou, že nevzdať sa a bojovať o to, za čím si stojíme.

A to veľká vďaka Vám ADELI Centrum, s Vašim tímom fyzioterapeutov, odborníkov a všetkých ostatných v ADELI Centre, čo sa venujú pri procedúrach pacientom ako i Vám vo Vašej Nadácii ADELI, že robíte maximum pre pacientov a pomáhate, že tie túžby raz sa postaviť a ísť sám alebo len s oporou  sa naplnia a raz sa to podarí.  Všetci pacienti musia veľmi bojovať, od malinkých detičiek, staršich detí a dospelých musia byť silní, snažiť sa i keď je to moc ťazké a namáhavé. No s takýmto skvelým tímom sa to darí.  Robí všetko pre to, aby boli len tie najlepšie výsledky pre pacienta.

U Vás v ADELI Centre sa s tímom fyzioterapeutov Eliška prvýkrát postavila na nôžky – mala dva rôčky a kráčala, tlačila si kočík s bábikou, či plyšákom. To, čo videla už predtým u svojej sestričky, ona dovtedy nedokázala. Potom prichádzali ďalšie pokroky, i keď pomaly, ale teraz už Eliška chodí a je veľká prváčka.  A pokroky musia byť a aj budú naďalej.

Sme Vám nesmierne vdační, za všetko a za všetky tie pokroky, čo sme u Vás od začiatku dosiahli. Za skvelý Váš tím, na ktorí si Eliška od začiatku ako bola maličká zvykla. Naozaj sa k Vám do ADELI vždy tešila a vždy sa teší, lebo všetkých už dobre pozná a je, aj chce byť s nimi kamarátka.

Ďakujeme ešte raz, Vám celému ADELI Medical Center, Vašej Nadácii ADELI a celému tímu. Ste skvelí a na jednotku.

S pozdravom rodičia Andrea Bačková a František Ocet,
Eliškina sestrička dvojička Šárka a Vaša pacientka Eliška Octová