Filip Ficek

Keď sa Filipko narodil všetko bolo v poriadku. Až na ten nešťastný tretí deň, keď mu začalo odumierať črevo a zistili nekrotizujúcu enterokolitídu. Do dvoch mesiacov od svojho narodenia prežil štyri ťažké operačné zákroky na tenkom a hrubom čreve. Do roka mal vývod a po roku začalo črievko fungovať ako malo, ale pridružili sa ďalšie diagnózy. Jedna z nich bola detská mozgová obrna, ktorú spôsobili ťažké chirurgické zákroky. Filipko ich má za sebou deväť. Samozrejme, každá mama chce, aby jej dieťa začalo chodiť a vidieť jeho prvé krôčiky. Aj my bojujeme a robíme všetko, čo je v našich silách.

Rehabilitačné pobyty v špecializovaných centrách sú finančne náročné. Mesačné slovenské platy na to nestačia a štát neprepláca nič. Boli by sme radi, aby Filipko ešte mohol absolvovať rehabilitačný pobyt v ADELI Medical Centre v Piešťanoch. Jeho pokroky sú viditeľné. Preto budeme vďační za akýkoľvek príspevok na jeho rehabilitáciu v tomto centre.

Ďakujeme všetkým, ktorí prispejú na jeho liečbu. Mama Jana

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!