Gavendová Klaudia

Volám sa Klaudia a mám 7 rokov. Navštevujem špeciálnu školu, kde sa o mňa dobre starajú a veľmi rada tam chodím. Moje nôžky a ručičky ma zatiaľ veľmi neposlúchajú. Mám detskú mozgovú obrnu, ale prajem si stáť na nožičkách tak ako moji rovesníci. S maminou pravidelne cvičíme každý deň a usilujeme sa, aby som sa postavila na nohy.

Vďaka rehabilitáciám, ktoré som absolvovala v ADELI Medical Centre v Piešťanoch, sa môj zdravotný stav zlepšuje. Denne tam intenzívne rehabilitujem a dostávam odbornú starostlivosť. Každý pobyt ma posúva o krok vpred. Liečba v ADELI si však vyžaduje nemalé finančné prostriedky a poisťovňa na tento pobyt neprispieva.

Preto by som chcela poprosiť všetkých dobrých darcov, ktorí sa zatiaľ nerozhodli, komu venovať svoje 2% z daní, aby mi prispeli na rehabilitačný pobyt do ADELI. Pomôžte mi byť trošku samostatnejšou a zvýšiť moju šancu postaviť sa na nožičky. Rada by som sa čím skôr zaradila medzi svojich rovesníkov. Ďakujem všetkým za podporu.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!