Glória Vieriková

Predčasne narodené dieťa je predčasný dar od Boha. Glória sa narodila 26. septembra 2017 a mala prísť na svet v polovici decembra. Vianočný darček o 12 týždňov skôr.

Z ničoho nič sa rozbehol pôrod a musela prísť na svet, bojovať sama, sama dýchať, mala problém so saním mlieka a zároveň s dýchaním a prehĺtaním. Bola spavá, nevládala piť mlieko a po príchode domov z nemocnice odmietala kŕmenie. Tri týždne na jednotke vysokošpecializovanej starostlivosti a takmer 2 mesiace na jednotke intenzívnej starostlivosti. Kvôli nevyvinutým pľúcam inhalujeme flixotide. Má anémiu, je chudokrvná a ťažkosti má aj so psychomotorickým vývojom, kde výrazne zaostáva. Je hypotonická, má centrálnu tonusovú a koordinačnú poruchu. Bude mať už 1 rok a 1 mesiac a ešte nesedí, neplazí sa, neštvornožkuje a o chodení ešte len snívame.

Každý deň cvičíme Vojtovu metódu 3x, no nie vždy spolupracuje. Absolvovali sme pobyt v Martine, no cítim, že potrebuje zmenu a radi by sme rehabilitovali v ADELI. Glória by bola veľmi vďačná za každú možnosť. Ďakujeme!

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!