Jakub Cina

Volám sa Jakubko mám 2 rôčky. Narodil som sa v termíne pôrodu bez komplikácií. Pri pôrode zistili, že som sa narodil s VVCH – obojstranný rázštep pery a podnebia. Mamička celé tehotenstvo netušila, že sa narodím s VVCH, ani lekári. Musela sa s tým zmieriť z minúty na minútu. Nebolo to ľahké, nebola pripravená na taký šok. Ona ma veľmi ľúbi, neviem, čo by za mňa dala. Nevymenila by ma a preto bola ochotná bojovať za mňa.

Môj zdravotný stav nebol ľahký. Obštrukcie dýchacích ciest mi nedovoľovali absolvovať potrebné operácie. Na operáciu som sa dostal až po roku. Okrem môjho hendikepu mi diagnostikovali CTP, nechodím, nerozprávam. Absolvoval som 2 rehabilitačné pobyty v TETIS. Tam nás naštartovali, viem sedieť sám, dokážem kráčať pomocou mamky. Viem, že by som mohol chodiť, ale potrebujem rehabilitovať.

Veľkú nádej vidím v ADELI. Preto prosím dobrých ľudí o pomoc, aby som sa tam raz dostal. Veľmi pekne ďakujeme s mamičkou každému, kto je ochotný nám pomôcť. Veď každý chorý si zaslúži lepší život.

Jakubko a mamka Gabika

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!