Katarína Miklovičová

Volám sa Katarína Miklovičová pochádzam z malej dedinky Pobedim okres Nové Mesto nad Váhom, mám 27 rokov. Narodila som sa ako zdravé dieťa. Moje prvé zdravotné problémy začali medzi 2. – 3. rokom života. Až v 5. roku mi diagnostikovali neurologické ochorenie – hedererálna neuropatia. Pre zhoršenie chôdze som absolvovala 3x operácie nôh. V období dospievania sa prejavili problémy s rukami, sťahovanie – hypotrofia šliach, migrény, zhoršenie zraku, nosím okuliare. V súčasnej dobe sa pohybujem pomocou špeciálnych dláh a francúzskej barle. Moja súčasná diagnóza je ťažká demyelizačná polyneuropatia III. typu.

Veľmi mi pomáhajú špeciálne cvičenia, masáže a kúpeľná liečba. Mám plánované ďalšie operácie, ktorým by som sa chcela vyhnúť a radšej absolvovať ASHRAM liečbu v Egypte u MUDr. Augustínovej, ako i rehabilitačný pobyt v ADELI v Piešťanoch. Napriek svojmu postihu som úspešne ukončila trojročné štúdium v odbore TAP (technicko-administratívny pracovník) a následne dvojročné štúdium s maturitou v odbore TEP (technicko-ekonomický pracovník) na SOŠ pre žiakov s telesným postihnutím na Mokrohájskej ulici v Bratislave.

Budem veľmi vďačná, ak mi pomôžete aspoň malou čiastkou splniť sen k lepšiemu zdraviu. Peniažkov nie je veľa, či už na pobyt v ADELI alebo do Egypta. Je veľmi obdivuhodné, koľkým deťom aj dospelým v ADELI pomáhate.

Ďakujem Katarína

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!