Klára Kubišová

Volám sa Klárka Kubišová a už 6 rokov zdolávam prekážky, ktoré si pre mňa život pripravil. Môj príchod na tento svet bol veľmi hektický. Už v 25. týždni s váhou 800 g som uzrela svetlo sveta. Bola som veľmi maličká a na druhý deň som ešte dostala aj silné krvácanie do mozgu 3. až 4. stupňa. K tomu sa pridružila silná infekcia, takže lekári mi dávali mizivú šancu na prežitie. Vyššia moc chcela, aby som tu zostala a ja som začala bojovať.

Tento boj už vediem 6 rokov a vďaka mojej rodine, ktorá ma veľmi ľúbi, to všetko zvládam. Mám starších súrodencov Adamka a Táničku, ktorí mi veľmi pomáhajú a učia ma nové veci.

Rodičia so mnou od malička cvičia. Každý rok absolvujem rehabilitačný pobyt v ADELI Medical Centre v Piešťanoch, čo je pre mňa vždy najväčším posunom dopredu aj fyzickým aj mentálnym. Naučila som sa rozprávať a s oporou aj trošku chodiť. Teraz ma neposlúcha hlavička ani nožičky, ale budem ešte na sebe pracovať a verím, že raz budem behať s deťmi po lúke. Viem, že je to pre moju rodinu veľmi ťažké a finančne náročné, ale vďaka dobrým ľuďom, ktorí majú srdiečko na správnom mieste, sa mi to podarí. Verím, že raz budem kráčať sama svojou vlastnou cestou na vlastných nožičkách a rodičia sa budú na mňa dívať ako mi to pekne ide.

Ďakujeme rodina Kubišová

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!