Lenka Srnanská

Volám sa Andrea Golembiovská a píšem v mene mojej sestry Lenky. Lenka sa narodila s diagnózami detská mozgová obrna, hydrocefalus a epilepsia. Ako dieťa cvičila Vojtovu metódu, navštevovala Rehabilitačné centrum v Krasňanoch a absolvovala niekoľko rehabilitačných pobytov v Kováčovej a v Čilistove. Má za sebou náročnú operáciu nôh, tiež viackrát operovaný ventrikuloperitoneálny zvod z mozgovej komory, ktorý jej odvádza nadbytočnú tekutinu z mozgu do brušnej dutiny. Mama jej obetovala celý život. Starala sa o ňu s neuveriteľnou láskou a trpezlivosťou, až kým nám ju nevzala zákerná rakovina. Lenka mala vtedy 12 rokov a veľmi ťažko túto stratu znášala. No nezostávalo jej nič iné, iba sa s tým zmieriť.

Keďže DMO je diagnóza, ktorá sa nedá vyliečiť, ale dajú sa zmierniť následky a rôznymi cvičebnými a inými metódami sa dá skvalitniť život človeka postihnutého touto diagnózou, bola by som nesmierne šťastná, keby sa nám podarilo vyzbierať sumu potrebnú na rehabilitačný pobyt v ADELI Medical Centre. Vopred ďakujeme za každé jedno euro, ktorým sa rozhodnete prispieť.

Lenka a sestra Andrea

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!