Martin Kováčik

Martin je stále usmiaty chlapec a bude mať za pár dní už 16 rokov. Narodil sa pridusený a jeho diagnóza je detská mozgová obrna – kvadruspastická forma. Sám nesedí, nechodí, povie zopár slov, aj rozumie veľa veciam. Rád sa plazí a hrá na zemi. Od malička intenzívne cvičíme. Je veľmi náročné všetko zvládať, no bojujeme a snažíme sa ísť ďalej.

Vďaka dobrým ľudom a nadáciám sme absolvovali rehabilitačný pobyt v ADELI Medical Centre 2 krát. Vždy sme túžili dostať sa do ADELI na rehabilitácie, no financie sme na to nemali. Keďže som rozvedená matka na opatrovateľskom príspevku, o Martina sa starám 24 hodín denne a jeho zdravotný stav mi neumožňuje sa zamestnať. Martin je plienkovaný, na vozíku, nedokáže sa sám najesť, ani obliecť. Snažím sa mu so všetkým pomáhať.

Veríme, že sa na rehabilitácie do ADELI ešte dostaneme. Synovi to veľmi pomáha. Hoci sú to iba malé pokroky, no pre mňa ako matku úžasný pocit, keď sa mu niečo podarí alebo sa niečo nové naučí. Zo srdca ďakujeme za každú pomoc.

Martin a jeho mamina

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!