Martina Božiková

Volám sa Martina Božiková, bývam v Bratislave a mám starších súrodencov – brata a sestru. Z dôvodu veľmi ťažkého pôrodu, narodila som sa hendikepovaná s diagnózou detská mozgová obrna. Mám 23 rokov a študujem druhý rok bakalárskeho štúdia na Vysokej škole sv. Alžbety v Bratislave odbor sociálna práca. Keďže som cieľavedomá, mojím životným snom je chôdza po vlastných nohách s pomocou francúzskych barlí tak, aby som mohla robiť terénnu sociálnu prácu. Momentálne sa pohybujem pomocou invalidného vozíka, prejdem krátku vzdialenosť s pomocou rolátora, ale potrebujem posilniť brušné svalstvo a uvoľniť spastické svalstvo.

Na základe doporučení od fyzioterapeuta, celá rodina spolu s mojou osobnou asistentkou – špeciálnou pedagogičkou so mnou denne cvičia. Hoci by som veľmi chcela, nedokážeme spolu tak intenzívne cvičiť ako v ADELI Medical Centre v Piešťanoch. Keďže moja rodina nemá dostatočnú finančnú rezervu, aby mi rehabilitačný pobyt prefinancovala, obraciam sa na Vás touto cestou o finančnú podporu.

Môj prvý rehabilitačný pobyt v ADELI Medical Centre som absolvovala v októbri 2017, kde som dosiahla výborné výsledky. Posilnilo sa mi svalstvo, mám lepšiu rovnováhu, zlepšila sa chôdza. Je však potrebné tento pobyt absolvovať aspoň dvakrát ročne na dosiahnutie výsledkov, ktoré očakávam. Pomôžte mi prosím splniť môj sen, aby som bez problémov po štúdiu mohla vykonávať terénnu sociálnu prácu.

Všetkým ľuďom s veľkým srdcom ďakujem.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!