Miroslav Tóth

/  22. novembra 2018

Náš syn Miroslav sa pri veľkom tlaku pracovných povinností dostal dňa 6. marca 2014 do stavu bdelej kómy po mozgovej príhode. Pracoval ako živnostník a to si vyžadovalo veľa sily. Postupne mal vysoký tlak a jeho zdravotný stav sa zhoršoval. Nikdy nepil, nefajčil a zdravo žil, ale pod neustálym napätím a stresom prišli zdravotné ťažkosti.

V marci 2014 sa dostal do bdelej kómy a v júli 2014 sa mu narodil syn Marko. Marko je pre neho životabudič. Keď príde k nemu hladká ho, láska a viditeľne pookreje. Náš syn vníma všetko, čo sa okolo neho deje. Na vtipy sa zasmeje, keď je niečo smutné poplače si, ale nehovorí a nechodí. Staráme sa o neho matka a otec 24 hodín denne, už sme na konci svojich síl. Sme dôchodci a z našich dôchodkov mu nedokážeme zaplatiť potrebné liečenie v ADELI Centre v Piešťanoch, ktoré mu veľmi prospieva a aj lekári vidia, že jeho zdravotný stav sa pomaly zlepšuje. Je to pomaly, ale nádej máme stále.

My zo svojich finančných zdrojov sme mu zaplatili 8 krát pobyt v ADELI, ale aj za pomoci ľudí, ktorí s nami cítia. Preto Vás prosíme o pomoc pre nášho syna Miroslava, nám v tak ťažkej situácii.

Ďakujeme všetkým, ktorých tento príbeh osloví rodina Tóthová.