Natália Siváková

Volám sa Ivana a som mama Natálky. Natálka je po zápale mozgových blán. Narodila sa ako zdravé dieťa, v 3. mesiaci zistili, že má problém s obličkami. Bola operovaná, mala urobenú plastiku na obličky – jedna funguje, druhá nie. Vyvíjala sa pekne, začala rásť, chodiť, rozprávať, robila nám radosť.

Keď mala 1,5 roka dostala epileptický záchvat. Nevedela som, čo to je, hneď som volala záchranku. Bola hospitalizovaná v nemocnici v Košiciach, kde nám lekári povedali, že je na tom zle. Veľmi som to prežívala, bála som sa, aby som ju nestratila. Napojili ju na dychací prístroj, nakoľko jej zlyhávali pľúca. Bola 2 týždne v umelom spánku. Každý deň som za ňou chodievala, aby som ju videla. Keď sa prebrala, zabudla všetko, čo doposiaľ vedela. Zostala ležiaca, nedokázala rozprávať, ani sa sama najesť. Postupne som ju naučila jesť lyžičkou.

Veľa dobrých ľudí nám pomohlo, za čo som vďačná. S Natálkou sme boli v kúpeľoch Kováčová, absolvovali sme hyperbarickú komoru už 5 krát aj centrum Liberta v Košiciach. Veľmi jej to prospelo. Už drží hlavu, dokáže vnímať, smeje sa, čo dovtedy nevedela.

Našim snom bolo dostať sa do ADELI na rehabilitácie, aby Natálka ďalej napredovala. Sen sa nám splnil, vďaka láskavému človeku, ktorý nám pomohol. Natálka je šikovná, viem, že to zvládne a raz určite bude chodiť. Preto prosím všetkých dobrých ľudí, aby nám pomohli a prispeli Natálke na jej liečbu do ADELI. Nesmierne si vážim ľudí s dobrým srdcom a pevne verím, že sa nájdu takí, ktorí nám pomôžu.

Ďakujem mama Ivana

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!