Ondrej Jónáš

Ondrejko sa narodil v 34. týždni tehotenstva. V piatom mesiaci tehotenstva, keď bol ešte v brušku, mu zistili gastroschízu. t.j. črievka mal von z bruška. O mesiac neskôr sme sa dozvedeli, že Ondrejko má podozrenie na mikrocefáliu a detskú mozgovú obrnu. Čo sa žiaľ aj potvrdilo. Okrem toho sa zistili ďalšie diagnózy – strabizmus a spastickú formu DMO, posťahované svalstvo.

Dnes má Ondrejko 6 rokov, dokáže sa zatiaľ sám pretáčať a sedieť. Nevie štvornožkovať, plaziť sa po zemi, ani chodiť, dokonca ani rozprávať. Rozhodli sme sa preto, že absolvujeme terapie v ADELI Medical Center. Ondrejko zatiaľ absolvoval dva rehabilitačné pobyty. Z liečby v tomto centre máme ako rodina veľmi dobrý pocit. Je viditeľné zlepšenie. Veľmi by sme chceli absolvovať pobyt v ADELI aj viackrát počas roka, no nemáme na to potrebné finančné prostriedky. Prvý krát sme absolvovali pobyt, keď mal Ondrejko 3 roky. Ďalší pobyt nasledoval až po dlhých 3 rokoch. Veľmi nás mrzí, že naše finančné prostriedky, nám nedovoľujú poskytnúť synovi pravidelné potrebné rehabilitácie. Zdravotné poisťovne nedostatočne preplácajú liečbu v ADELI.

Touto cestou prosíme dobrých ľudí o poskytnutie finančných prostriedkov pre nášho syna Ondrejka. Túžime po tom, aby náš syn mohol viesť plnohodnotný život ako ostatné zdravé detičky, ale bez Vašej pomoci to nedokážeme.

Ďakujeme mama Monika a syn Ondrej

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!