Peter Vaško - Nadácia ADELI

Peter Vaško

Narodil som sa 22.4.1989 a na tento svet som prišiel s rázštepom chrbtice a viacerými ďalšími diagnózami. Lekári mi dávali šancu na život len 5 minút. Prekonal som zápal mozgových blán a potom ma v dôsledku ostatných chorôb opakovane operovali. Ja som sa však nevzdal a začal som bojovať spolu s mojou mamkou. Vďaka neustálemu cvičeniu a terapiám cvičím aj cez slzy, aby som sa dokázal osamostatniť v rámci svojich schopností. Zatiaľ sa pohybujem na invalidnom vozíku, ale veľmi túžim byť ako iní chlapci – naháňať sa po ihrisku za loptou, pretože mám veľmi rád futbal. Inak sa snažím čo najviac začleniť do sveta zdravých a vyštudoval som Vysokú školu zdravotníctva a sociálnej práce sv. Alžbety v Michalovciach. Keďže už som absolvoval rehabilitačný pobyt v ADELI Medical Center v Piešťanoch, tak viem posúdiť, že mi tento pobyt veľmi prospel a nastalo zlepšenie môjho zdravotného stavu. Na dosiahnutie môjho sna – zahrať si jedného dňa futbal – však potrebujem túto účinnú rehabilitáciu aspoň dvakrát do roka absolvovať, pobyt je však finančne nákladný a ja si ho spolu s mojou mamkou nedokážem sám financovať. Preto Vás z celého srdca prosím o finančný príspevok na pobyt, ktorý ma dokáže posunúť o kúsok bližšie ku zdraviu.

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!