CHARITATÍVNY BAZÁR ADELI

Charitatívny bazár ADELI tu máme už čoskoro. Pripravili sme už 3. ročník venovaný rodinám pacientov ADELI ako aj ďalším rodinám s hendikepovaným pacientom. Pozývame všetkých, malých aj veľkých, príďte medzi nás do nákupného centra CITY ARENA v Trnave v sobotu 27. októbra 2018 v čase od 10:00 hod. do 17:00 hod. Rodiny našich pacientov budú ponúkať svoje ručne vyrobené výroby: šperky, náramky, chutné koláčiky, medovníčky, výrobky z medu, háčkované hračky, maľované obrázky, albumy na fotky, mydielka, obrazy anjelov na plátne a rôzne dekorácie.

Tento ročník bude výnimočný tým, že sme pre Vás pripravili krst nástenného kalendára pod názvom „Charitatívny kalendár ADELI 2019“. A chystáme aj prekvapenie! Čaká Vás jedinečná atmosféra, výnimoční ľudia a kopec dobrôt. Predovšetkým pomôžete tým, ktorí pomoc skutočne potrebujú.

PROGRAM:

Predaj výrobkov pacientov ADELI10:00 – 17:00 hod
Sprievodný program14:00 – 17:00 hod.
Krst kalendára14:00 – 14:30 hod
Spevák Martin Císar14:30 – 15:00 hod
Prekvapenie15:00 hod.
Tanečná skupina STREETBEATS CREW15:30 – 16:00 hod.

Výťažok z bazára bude použitý na rehabilitačnú liečbu pacientov v ADELI Medical Centre v Piešťanoch.