Jozef Štanga

/  13. Júna 2019

Volám sa Jozef Štanga a mám 51 rokov. Dňa 4. februára 2018 som dostal mozgový infarkt. Po týždni v nemocnici prišiel ďalší infarkt, po ktorom som ochrnul na pravú polovicu tela. Nedokázal som prehĺtať jedlo, dokonca ani rozprávať. Navyše som dostal silné kŕče, ktoré spôsobili, že mi zostala natiahnutá šľacha na pravej nohe. K tomu všetkému sa ešte pridružil zápal pľúc.

Rehabilitáciu som mal iba 10 dní v Žiline, potom som začal cvičiť doma. Po roku som podstúpil rehabilitačný pobyt v ADELI Medical Centre v Piešťanoch. Hradil som si ho z vlastných úspor. Keďže pobyt je finančne veľmi náročný, chcem Vás poprosiť o pomoc, aby som opäť mohol rehabilitovať v ADELI. Mojím veľkým snom je znova chodiť a byť nezávislý. Za každé zaslané euro zo srdca ďakujem.

Jozef Štanga