Juraj Dostál

/  25. Februára 2019

Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc pre môjho syna Juraja Dostála, ktorý sa narodil dňa 20.9.1985. Vysokoškolský študent v odbore manažment hotelového turizmu tesne pred štátnicami vinou nemocnice Levice a nesprávnou liečbou zo zápalu pľúc sa dostal do veľmi vážneho stavu bdelá kóma. Jeho diagnóza je veľmi závažná a liečba dlhá, prináša so sebou veľa bolesti a utrpenia.

V týchto dňoch odchádzame s ním do Poľska na operáciu Ulzibat, ktorá popri iných starostiach je aj finančne veľmi náročná. Po zákroku sa doporučuje intenzívne profesionálne cvičenie, ktoré nám dokáže poskytnúť len ADELI Medical Center v Piešťanoch. Aj zo skúseností iných rehabilitácií je to jediné miesto, kde s mojim synom robia značné pokroky a dokážu prijať pacienta v stave bdelá kóma. Naposledy ho naučili hrýzť jablko.

So synom žijem a bojujem sama. Náš spoločný príjem sa pohybuje na úrovni minimálnej mzdy. Jeho stav sa pomaly zlepšuje a finančne je to pre mňa neúnosné.

Prosím Vás o pomoc, aby sme sa po operácii Ulzibat dostali opäť na rehabilitáciu, aby Juraj mohol znova napredovať.

Ďakujem Eva Daniš – matka