Linda Šimková

/  22. Máj 2019

Naša Linduška má DMO – pravostranná hemiparéza. Narodila sa predčasne, vážila 990g a merala 37cm. Doposiaľ absolvovala pobyty: v Martine, Čilistove, Dunajskej Lužnej, v Kováčovej a v Neurine (Šamorín). Všade sme boli viac krát, pretože to bolo pre nás po finančnej stránke ako tak dostupné. No tieto pobyty jej už nestačia. Nutne by potrebovala absolvovať rehabilitačný pobyt v ADELI Medical Centre v Piešťanoch, pretože sa chceme vyhnúť ďalším operáciám a komplikáciám.

Má kratšiu nohu aj ruku o 2cm a začínajúcu skoliózu. Po narodení podstúpila v Bratislave operáciu očí. Dva krát bola operovaná na pravú končatinu (fibrotomia anduktory). Preto sa obraciame na Vás s prosbou o akýkoľvek finančný príspevok, ktorý pomôže našej dcére dostať sa do ADELI. Veríme, že jej zdravotný stav sa aspoň trošku zlepší. Linduška je veľmi šikovné a milé dievča. Ako rodičia chceme pre zdravie našej dcéry urobiť maximum.

Ďakujeme za Vašu pomoc.