Veronika Vašková

/  2. Augusta 2019

Volám sa Veronika, maminke som sa narodila predčasne. Keďže som strávila dva mesiace v inkubátore a môj život bol ako na hojdačke, mala som príliš oneskorený psychomotorický vývoj. Ale maminka so mnou začala navštevovať ADELI Medical Center v Piešťanoch. Zatiaľ ešte nelozím, ani sama nestojím, no pokiaľ sa nestresujem, tak v kľude usedím a dokážem už pozerať moje obľúbené rozprávky.

V ADELI ma naučili spolupracovať pri cvičení a nemať strach z neznámeho prostredia. Preto sa môžem každým ďalším pobytom priblížiť k môjmu vysnívanému cieľu a to – „stáť na vlastných nohách“. Aj moju maminku v ADELI niečo naučili, a to nevzdávať sa a bojovať za každý pokrok ako tigrica.

Preto chcem poprosiť dobrých ľudí o príspevok na rehabilitačný pobyt do ADELI. Toto zariadenie mi ponúka kvalitnú rehabilitáciu s odborným personálom. Pobyt je pre moju rodinu dosť finančne náročný. Za každú pomoc vám budeme nesmierne vďační.

Ďakujeme!