Andrej Labanc

Andrejko – náš 15-ročny anjelik, ktorý nám hneď od svojho narodenia dával a stále dáva more lásky, ale potrebuje oceán starostlivosti. Narodil sa predčasne a lekári nás od začiatku pripravovali na život s problémovým dieťatkom. Po pôrode dostal krvácanie do mozgu a v prvom roku mu bola diagnostikovaná detská mozgová obrna. Absolvovali sme desiatky liečení a kúpeľných pobytov. Prvým Andrejkovým krokom sme sa nesmierne tešili, ale bohužiaľ aj tu nastali komplikácie s bedrovým kĺbom. Nasledovali náročné operácie. Žiaľ, všetky pokusy o zlepšenie zlyhali a Andrej dodnes funguje s vykĺbeným bedrovým kĺbom. To situáciu robí ešte náročnejšou, pretože potrebuje viac rehabilitovať, aby mu asymetria panvy nespôsobila ťažkú skoliózu a hrozbu ďalších operácií.

Rozhodli sme sa zamerať na rehabilitačné pobyty v ADELI Medical Centre v Piešťanoch. Veľmi nám vyhovuje ich práca, prístup aj konkrétna skupina fyzioterapeutov, ktorá si s Andrejkom dokáže poradiť, nakoľko jeho mentálny stav je ťažký a preto aj spolupráca náročná. Andrejko vyžaduje celodennú starostlivosť, chodíme s ním veľa plávať a aj doma poctivo cvičíme. Okrem Andrejka máme ešte 17-ročnú dcéru Klárku, ktorá si s Andrejkom perfektne rozumie. Snažíme sa celá rodina pomáhať si navzájom a podporovať sa.

Veríme, že vzájomnou láskou dokážeme vytvoriť Andrejkovi šťastný a spokojný domov. Intenzívne rehabilitačné pobyty v ADELI Medical Centre sú veľmi efektívne a dôležité! Ďakujeme všetkým dobrým ľuďom, ktorí Andrejkovu liečbu podporujú a pomáhajú. Lepší zdravotný stav Andrejka je zároveň šťastím pre celú našu rodinu. ĎAKUJEME

Ďakujeme, že svojím príspevkom meníte osudy konkrétnych ľudí a dávate im šancu na lepší život.

KAŽDÝ KROK SA POČÍTA

Andrej Labanc