Sabína Fajnorová

Naša dcérka Sabínka sa narodila 22.05.2013 v 40. týždni tehotenstva ako druhé dieťatko. Veľmi sme sa na ňu tešili, žiaľ sonografia ukázala vrodenú vývojovú chybu mozgu ako 3-komorový hydrocefalus. Pred narodením sme absolvovali veľa vyšetrení ako i odber plodovej vody, magnetickú rezonanciu a výsledky ukazovali, že by ochorenie nemalo byť závažné. Čas plynul a my sme pozorovali iný vývoj ako bol u syna.

Sabínka bola ako handrová bábika, hypotonické svalstvo a nezáujem o nič nás desili. Začali sme rehabilitovať v ADELI Medical Centre, kde sa po viacerých pobytoch svalstvo normalizuje. Sabínka zatiaľ nevie rozprávať ani chodiť, neštvornožkuje, ale veľmi sa snaží posúvať dopredu po kolienkach. Dokáže sa posadiť, sedí, s oporou stojí a pokúša sa aj kráčať s pomocou. Jej oko a mozog majú spomalený reflex a o to ťažšie je všetko pre ňu.

My sa veľmi tešíme z jej pokrokov, pretože keby sme intenzívne nerehabilitovali, bola by ležiace dievčatko. Narodila sa ako jediná na svete s genetickou mutáciou, ktorá je stále v riešení genetikov. Rehabilitácie v ADELI Medical Centre jej viditeľne pomáhajú, preto budeme vďační za akúkoľvek finančnú pomoc pre našu dcérku.

Rodina Fajnorová

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!