Samuel Gecík

/  18. Januára 2019

Moje meno je Samuel Gecík a mám 22 rokov. Pred šiestimi rokmi som utrpel úraz, keď som po nešťastnom skoku do vody hlavou narazil na dno a zlomil si tri krčné stavce. Tie stlačili miechu, čo spôsobilo, že som ochrnul od krku nadol. Podstúpil som operáciu, pri ktorej mi zrekonštruovali poškodené stavce a spojili mi ich titánovou podložkou. Po čase sa mi na svaloch ramena a bicepsoch objavil zášklb. Na tom som začal stavať a postupným tréningom som dokázal sám sa nakŕmiť alebo obslúžiť notebook, či mobil.

Teraz sa vďaka rehabilitáciám snažím môj stav napraviť ako sa len dá. Cvičenie v ADELI Medical Centre mi výrazne pomáha posilňovať svalstvo, čím prispieva k väčšej samostatnosti , ktorú sa postupne snažím dosahovať. Aj vďaka tomu dnes študujem v prvom ročníku na Technickej univerzite v Košiciach.

Budem Vám veľmi vďačný, ak mi pomôžete pri mojej snahe, tým mi umožníte napredovať v ústrety mojím cieľom.

Ďakujem všetkým Samuel!