Tamara Baloghová

Volám sa Michaela a som Tamarkina mama. Tamarka je vysnívané dieťa, ktoré sa nám narodilo po dlhých 8 rokoch. Prišla na svet týždeň po termíne, dlhým a ťažkým pôrodom. V deviatom mesiaci sa obvodnej lekárke nepáčilo, že Tamarka ešte nesedí, preto nás poslala na vyšetrenie k neurológovi. Lekár nám povedal, že malinká má spastickú kvadruparézu. Zatiaľ nemáme presne stanovenú diagnózu, nakoľko čakáme na magnetickú rezonanciu.

Tamarka si nedokáže sadnúť, plaziť sa, štvornožkovať, ani chodiť. Absolvovali sme jeden rehabilitačný pobyt v TETIS-e. Dvakrát týždenne navštevujeme centrum Majáčik, kde posilňujeme jej slabé telíčko. Cvičíme s ňou aj doma, hoci je veľmi aktívne a šikovné dieťa.

Tamarke cvičenie prospieva, ale naše financie nie sú dosť veľké na to, aby sme si mohli dovoliť pobyt v ADELI. Veľmi by sme chceli ísť na rehabilitačný pobyt. Preto touto cestou prosíme dobrých ľudí o pomoc, aby sme mohli Tamarku vidieť čo najskôr behať a hrať sa s ostatnými.

Zo srdca všetkým ďakujeme. Mama Michaela

Vzhľadom na zachovanie transparentnosti financovania a prístupu Nadácie ADELI o darovaní 100% všetkých
finančných prostriedkov na liečbu pacientov, by sme Vás radi upozornili na poplatky, ktoré nám bude banka strhávať
z Vami darovaných financií prostredníctvom služby CardPay.
Cenník služby CardPay.

Suma sa udáva v eurách. Potvrdením údajov súhlasíte s pravidlami používania a všeobecnými zmluvnými podmienkami www.nadaciaadeli.sk.
V ďalšom kroku budete presmerovaný na zabezpečenú stránku Tatra banky, kde bezpečne vyplníte Vaše platobné údaje.
V mene pacientov ďakujeme!