EMIL OPEN 2018 Brno

PRÍĎTE SI V JÚNI S NAMI ZAŠPORTOVAŤ

registráciu, ubytovanie a doprovod Vám uhradíme!

ČO?               Európske hry hendikepovanej mládeže EMIL OPEN 2018

KDE?             Brno – Česká republika

KEDY?           6. – 10. júna 2018

Nadácia ADELI sa stala cezhraničným partnerom Nadačného fondu EMIL z Českej republiky.

V dňoch 6. – 10. júna 2018 sa bude v Brne konať už 7. ročník Európskych hier hendikepovanej mládeže EMIL OPEN 2018. Tento ročník navyšuje počet disciplín a rozširuje spoluprácu so Slovenskom.

Nemusíte byť aktívny športovec, stačí ak sa niektorému z uvedených športov venujete rekreačne, aby ste si hry užili. ? Ak ste sa v niektorej z uvedených disciplín našli, neváhajte a prihláste sa!

Hry umožňujú aktívnu účasť pre:

• všetky typy zdravotných postihnutí
  • vek od 10 – 26 rokov
  • v 42 disciplínach v 5 športových odvetviach: atletika, plávanie, bocca, stolný tenis, golf
  • preferencia západoslovenská oblasť – kraj Bratislava, Trnava, Trenčín, Žilina

K dvojici českých ambasádorov Arnoštovi Petráčkovi a Jiřímu Ježkovi sa pridá zástupca Slovenska – úspešný paralympionik Samuel Andrejčík. Naša najväčšia slovenská hviezda v BOCCI Samuel Andrejčík získal na paralympiáde v Riu 2016 dve medaily – zlato v tímovej súťaži a individuálne striebro. Európskych hier hendikepovanej mládeže sa prvýkrát zúčastnil pred 6 rokmi.

Pokiaľ máte záujem zúčastniť sa a prísť si zašportovať kontaktujte nás najneskôr do 30.4.2018 mailom na: silvia.lackova@nadaciaadeli.sk alebo telefonicky: Silvia Lacková – 0910 824 601.

Viac info nájdete na stránke Nadačného fondu EMIL tu: https://emilopen.cz/

Tlačová správa: Emil Open_ambasadori_13042018